bezoek enkel op reservatie
het hele jaar door geopend

Activiteiten

Op uitje met de Alpaca’s

Alpaca Glamping

Ben jij toe aan een heerlijk ontspannen glamping weekend tussen de alpaca's? Ontdek dan de alpaca glamping bij Epic Alpaca Farm! Kom onthaasten en overnachten in onze gezellige en fancy lodgetent. Enkel jij en je gezelschap, helemaal privé en middenin de natuur. Wist je dat er maar 1 glampingtent op de hele boerderij is? Je enige buren zijn dus onze alpaca's, mini-ezels, konijnen en honden.

Alpaca Tour

alles over alpaca’s – voederen – wandelen – genieten

Alpaca Meet & Greet

alles over alpaca’s – voederen – genieten

Alpaca Picknick / BBQ / Borrel

Ga voor de ultieme alpacabeleving en combineer een alpaca meet & greet of een alpaca tour met een picknick, barbecue of borrel tussen de alpaca’s.

Teambuilding met alpaca’s

Originele teambuilding, schooluitstap, vrijgezellen? Kom dan eens alpaca’s bezoeken! Op onze farm kun je jouw dag helemaal zelf samenstellen met één of meer van onze activiteiten, voor een custom-made teamuitje.

Alpaca Kinderfeestje

Wil je graag een verjaardagsfeestje met alpaca’s? Onze boerderij is de perfecte locatie voor een kinderfeestje waar kinderen kunnen genieten van de natuur en het gezelschap van onze lieve alpaca’s, mini-ezels, Italiaanse berghonden en konijnen. Het droomscenario voor elke dierenliefhebber!

Alpaca Project

Alpaca Administratiepauze 🦙

Van maandag 21 oktober t/m zondag 10 november gaan we even met de pootjes omhoog!

Maar geen zorgen, de alpaca’s blijven gewoon vrolijk rondhuppelen en alle geplande bezoeken gaan door, dankzij ons topteam van verzorgers. 🦙✨

Heb je nog vragen over je bezoek? Stel ze snel, voor we in onze hangmatten ploffen! 🛏️

Reserveren voor deze periode kan gewoon online, maar… 📲Telefoons, emails, DMs, WhatsApps, rooksignalen? Die beantwoorden we pas als we weer opgeladen zijn! 🔋

Bedankt voor jullie enthousiasme en bezoekjes dit jaar – we nemen binnenkort even lekker de tijd om onze batterijen op te laden. Tot snel!

×

Whatsapp ons

× Heb je vragen?